17 April 2011

Pusat Sains Negara~~~ second version

holla
hallu
hello

seperti yang aku janjikan, awal pagi tadi, aku dah cakap yang aku akan buat entry pusat sains negara versi kakak aku plak kan? actually ini bukan lah versi dia sangat pon.. still versi aku tapi gambar je banyak gambar dia ni..
kakak aku ni kecik je orang dia.. kalau korang tengok, korang rasa umur dia berapa erk? kalau aku keluar dengan dia, ada gak yang cakap aku ni kakak dia.. ada ke patot? ishh ishh ishh.. memang la tak patot kan kan kan? aku punye la comot comel, bleh plak orang cakap aku ni macam kakak kakak.. ishh.. geram pon ade kan? hehe.. tapi aku tak nafikan lah yang kakak aku ni cantik.. kak, tolong jangan perasan sebab adik ko puji ko ok.. cantik sikit je la.. tapi adik ko ni lagi cantik.. cantik banyak kot.. hahaha.. perasan sungguh anak pak cik zakaria ni kan.. hihi

ok.. now, korang tengok la hasil gambar yang aku ambil masa kat PSN..
ni la kakak aku, anjeer leez
with adam muhammad

with dinosaur


with the winners of nobel prize.

x de caption nak bagi..
dia ni boleh cakap sikit tak betul kot, dalam building yang ada aircond pon boleh nak pakai sun glasses. so? senget sikit kan? haha.. akak.. sorry.. muahh.. sayang kat ko la.. lalala

ok.. next aku nak buat version reramai plak..



Terima Kasih Sudi Singgah

3 si baik hati :

  1. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mintak ampun, mintak maaf...
    cik zureen kena yag...



    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

    ReplyDelete