14 April 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi

holla..

tiap-tiap hari aku tak miss la bukak blog bro ni.. geli gile la bro ben ni..
aku bukak blog di bukan sebab badan die ketak-ketak.. tapi sebab ilmu die yang banyak la..

ni die tengah buat segmen nak gegar orang.. tgk la nanti die gegar sape kan? bergegar ke tak? entah la..
just wait and see.. 

click sini


nak gegar?? KLICK SINI!
Terima Kasih Sudi Singgah

29 si baik hati :

  1. kat mana ben beli ketak-ketak tu,
    de ajen ko

    ReplyDelete
  2. gegar...gegar..gegar!!!!!

    singgah2 d sini ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. balas membalas kunjungn, tq reen follow lana, i follow u back!jgn lupe bca entry bru tu taw, leh tmbh ilmu di otak,hak3

    ReplyDelete
  4. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam..
    dtg gegar kat sini dan follow terus...
    jemput singagh blog ye...

    ReplyDelete
  6. Gegar!! Gegar!! Gegar!!
    Datang dari kump 3.. No 13.. Jom gegar bebudak kump 3..
    Payudara dan perwatakan wanita

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari blog ben ashaari(kump.3 no.87)..
    keep update ur blog k !!
    salam kenalan

    ReplyDelete
  8. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    kau silap besar

    top post;

    Anwar hadi :)

    ben ashaari gegar lagi

    nafsu tak terkawal

    ReplyDelete
  9. i folo ur cool blog!! :) coming from Group 3 AB segment! :)

    ReplyDelete
  10. datang menggegar dari kumpulan 3. :D
    singgah baca entry sini.

    ReplyDelete
  11. Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

    Latest Entry : RM5000 untuk dimenangi dengan Cheapskate? Wow!

    ReplyDelete
  12. salam..singgah gegar kt sini..dari kump 2 no56..:)..salam perkenalan..follow kamoo..

    ReplyDelete
  13. gegar from kump 3..

    http://aiedasyid.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam
    dtg gegar cni...
    dr kump3 abg ben

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. kita satu geng la kamu. nadh num 74 dalam group 3 ni. .;)

    Nadh Takkan Pernah Berubah

    ReplyDelete
  16. hai . singgah dari segmen bro ben . kump 1 num 51 :) salam kenal && jmput singgah blog saye kaeyh ^^

    ReplyDelete
  17. salam..dtg cni nak gegarrrrrr..kite dr grup sme sy no 96...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  18. datang gegar dari kumpulan 3 . *kite same group lah (:

    ReplyDelete
  19. vroooooommmm..terjah dari belog abg ben..wachaaa..salam perkenalan dari pak cik..sama grup ngn pak cik lah..no91
    terjah sini
    http://mencaribelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..
    Terjah rakan2 sekumpulan

    ReplyDelete
  21. dari segmen gegar !

    jom gegar sini pulak :)

    http://pipotgraphy.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  22. go go go !!! terjah blog kome.. ahakxx salam kenal dari aku.. blogger group 3 = NO.11... follow mellow.. n keep in touch k =')

    ReplyDelete
  23. salam gegar dari blog ben kump 1 ~ no 74..

    jom singgah sini
    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/cara-mudah-dapat-backlink-sebanyak.html

    ReplyDelete
  24. kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  25. hai singgah terjah sini :)
    nice header

    ReplyDelete
  26. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    ida dari kumpulan 1 (no.61), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    ReplyDelete
  29. Salam Gegaran: satu Hari 100 Blog.. Menyambong gegarkan kumpulan 3 setelah berehat seari semalam.. Hehe...Kalo rajen dan free2 tu meh la datang lawat... :)

    ReplyDelete