26 November 2014

Package photographer yang awesome

Assalamualaikum. 

Pejam celik pejam celik, bulan 12 bakal muncul dalam masa 4 hari sahaja lagi. Perghh.. Mesti ramai yang tengah dup dap dup dap nak menghadapi big day masing-masing kan. Tak kiralah E-day ke, solemnization ke or even tengah tunggu masa je nak naik pelamin kan. Ada juga ibu-ibu yang plan nak buat majlis aqiqah, birthday party untuk anak-anak, atau apa sahajalah kan. 

Kalau ada majlis, mesti ramai yang nak bergambar dan simpan gambar-gambar sebagai kenangan masing-masing kan. 

hoccay, meh sini iolls nak promote service photographer yang best  thepapispictures. Harga dia bagi mampu milik. Tengok package apa yang uolls nak.. Harga serendah RM 350. uishhh.. Mana nak cari photographer yang bagi harga macam tu kan? Dengan harga RM 350 tu, majlis uolls akan di cover oleh 2 orang photographer.. Herkk? Apa? Tak nak percaya? Kalau tak nak percaya sudah. Jangan menyesal esok lusa dah la eh. 

Setahu iolls, untuk bulan 12 ni, dah ada orang yang book tarikh dari mereka. So untuk keterangan lanjut uolls boleh la direct contact they all lagi senang kan. Kalau nak tengok hasil kerja they all, uolls boleh click kat sini



Service yang diberi pon memuaskan dengan harga yang berpatutan. Kalau nak mintak diskaun pon boleh rasanya. Cer try cuba nasib kan. Mana lah tahu mereka ada buat mega sale ke untuk jualan akhir tahun atau pon jualan penghabisan stok kan. Cheewahhh.. Apa-apa pon boleh direct kat page ini  ok. 

So, moh ler ramai-ramai book service dari they all. Mesra, cepat, tangkas dan segalanyalah. 


Terima Kasih Sudi Singgah

2 si baik hati :

  1. wauuu. rm350 je? murah betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @ohhlieya.. yup.. mmg murah.. hasil kerja pon berbaloi2.. :)

      Delete